Projelerimiz (Arşiv) Projelerimiz

İçerik Tarih
Bir Fidan Bin Gelecek Bir Fidan Bin Gelecek 17 Mayıs 2017
KARİYER GÜNLERİ KARİYER GÜNLERİ

Okuluma emeği geçen personel, esnaf, işçi ve kurumlar için belirli günlerde; bu değerli insanları okulumuza davet ederek, onlara teşekkür plaketlerimizi sunuyoruz. Öğrencilere de yapılan işlerin, emeğin ve mesleklerin değerlerini aşılamaya çalışıyoruz.

12 Aralık 2016
HERKESİN BİR KİTABI OLMALI PROJESİ HERKESİN BİR KİTABI OLMALI PROJESİ

Her öğrenci kendi istediği, beğendiği kitabı seçecek (ücretini kendi vermek üzere). Sipariş verilerek kitaplar getirtilecek. Her öğrenci kitabını okuduktan sonra arkadaşlarıyla paylaşacak ve liseden 15 kitap, ortaokuldan 10 kitap okuyan öğrenci, Mart-Nisan aylarında yapılacak olan sınava alınacak ve sınavda birinci olan öğrencimize tablet hediye edilecektir.

8 Aralık 2016
Başarısızlık nedenleri Değerlendirme Raporu Başarısızlık nedenleri Değerlendirme Raporu

Rehberlik Öğretmenimizin yapmış olduğu Başarısızlık Nedenleri Değerlendirme anketi ve sonuçları çalışması aşağıdadır.

15 Nisan 2016
Mesleki Çalışmalar Mesleki Çalışmalar 3 Nisan 2016
Geziler Geziler

AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE YAPILAN GEZİLER

Okulumuz Bünyesinde 2015 Yılında Bosna Hersek ve Konya Gezileri Düzenlenmiştir. 2016 yılında ise Kapadokya Ürgüp Göreme Gezisi Düzenlenmiştir.

Başarıyı Arttırma Projesi Başarıyı Arttırma Projesi

Okulumuzda Başarıyı Arttırma Projemiz Kapsamında LYS-YGS ve TEOG kursları Düzenlenmektedir.

Okul Donanım Geliştirme Okul Donanım Geliştirme 3 Nisan 2016
Çevre Düzenlemesi Projesi Çevre Düzenlemesi Projesi 3 Nisan 2016
AB- Hibe AB- Hibe

ERASMUS bünyesinde AB- hibe.com üzerinden 2015-2016 yılı için proje başvurumuz yapılmış olup, başvurumuz kabul edilmiştir.