10.12.2012 1616

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1980 yılında eğitim öğretime açılmış, önceleri "Göynük İmam-Hatip Lisesi" olan ismi "Göynük Akşemsettin Anadolu İmam-Hatip Lisesi" olarak değiştirilmiştir. 2017 yılına kadar okulumuz imam hatip ortaokulu ve imam hatip lisesi olarak aynı binada eğitim vermiştir. 2020 sonrasında proje imam hatip lisesi olarak eğitim faaliyetlerin devam etmesi planlanmıştır. 2020 yılı yaz döneminde okulumuzda kapsamlı bir tadilat ve güçlendirme çalışması yapılmıştır. Her zaman Öğrenci - Veli - Öğretmen işbirliğine önem veren okulumuz veli ve öğrencileriyle etkili bir okul aile birliği bağı oluşturmakta ve her zaman velilerimizi de eğitim ortamının içinde tutmaya çalışmaktadır.Öğrencilerimize akademik başarı kazandırmanın yanında imam hatip şuuru kazandırmayı hedeflemekteyiz. Okulumuzun öğretmen sayısı 14, öğrenci sayısı 70'tir. okulumuzda fatih projesi altyapısı bulunmaktadır.